Táborok

Az alapítvány nyári táborokat is szervez  évek óta főként a kistérség diákjai számára. Eleinte csak természetvédelmi jellegű táborokat hirdettünk meg, de a felmerülő igények alapján már lovas, hagyomány- és egyéb értékőrző táborokat is szervezünk. Ezek időpontjait alább olvashatják honlapunkon.
Emellett minden évben német partnerünk, Ludwigsburg Járás Önkormányzatának együtt-működésével nemzetközi cseretábort szervezünk a térség középiskolásainak, mely során minden páratlan évben magyar diákok utaznak Németországba, hogy megismerjék az ottani természetvédelmi kultúrát és részt vegyenek valamilyen gyakorlati természetvédelmi munkában. Páros években pedig német diákok jönnek a Tápió-vidékre. Az idei tábor létszám már betelt.
 
 
 
Kerékpáros természetjáró tábor - Tápiószentmárton, 2019. július 22-26. 
30 % kedvezménnyel!
 
Ha szeretsz kirándulni, a természetben járni, növényeket, és bicajozni, akkor ezt a tábort Neked találtuk ki!
 
Az eddigi évektől eltérően idén kerékpárra pattanunk, hogy kissé távolabbi helyszínekre is el tudjunk jutni.
 
  • A programban lesznek: 
  • Kerékpáros túrák a közeli védett területeken és tanösvényeken
  • Vízminőségvizsgálat a Tápióban
  • Kézműveskedés, íjászat
  • Strandolás a tápiószentmártoni fürdőben
  • Éjszakai bátorságpróba és egyéb játékos vetélkedők
  • És persze lesz röpi, foci, számháború és tábortűz is

 

Az öt napos tábor bázisa a Tápió Közalapítvány ifjúsági szállásépülete, innen szervezzük a napi túrákat, kirándulásokat. A szálláshely megtekinthető a www.hajtapartja.hu/Galeria3 oldalon. Napi 3x-i étkezés biztosítva, melyből az  ebéd és vacsora meleg étel.

Jelentkezési korhatár: 10-16 év

Kedvezményes részvételi díj: 25 000 Ft/fő 

Testvérkedvezmény: 2 testvér esetén a teljes költség: 45.000 Ft. 3 testvér esetén: 60.000 Ft.

(A tábor teljes költsége 35 000 Ft, melyből 12 000 Ft-ot a Tápió Közalapítvány áll, ezzel is támogatva a térségben folyó környezeti nevelést)

A jelentkezőktől előleget kérünk - 10000 Ft/fő - melyet  a Tápió Közalapítvány 65100273-11032034 sz. bankszámlájára kell átutalni legkésőbb 2019. június 15-ig, vagy személyesen lehet befizetni a Közalapítvány irodájában (Tápiószentmárton, Kossuth L. u. 11.)

A jelentkezési lap innen tölthető le. Először a jelentkezési lapot küldd vissza e-mailben az info@hajtapartja.hu címre. S ha visszaértesítettünk, csak akkor utald az előleget!

További információk: a 06-20-257-6670 telefonszámon kaphatók Antalicz Csabától.